Varovanje osebnih podatkov

UPRAVLJALEC SPLETNE STRANI

Spletno stran upravlja podjetje

NEO IT d.o.o.

Pekrska cesta 42
2000 Maribor

Telefon: 059 123 456
E-naslov: info@neo.si

Naslov spletne strani: https://www.neo.si

ZBIRANJE OSEBNIH PODATKOV

Pri podjetju Neo IT d.o.o. spoštujemo vašo zasebnost, zato pri obdelavi vaših osebnih in drugih podatkov vselej ravnamo skladno z veljavnimi predpisi o varstvu osebnih podatkov.

Na spletni strani uporabljamo obrazec, v katerega lahko obiskovalci kontaktne strani vpisujejo osebne podatke. Obrazec je namenjen obiskovalcem naše spletne strani, ki obrazec izpolnijo, če nam želijo poslati povpraševanje ali kakšno drugo sporočilo. Podatki, ki jih obiskovalec vpiše v obrazec, se pošljejo izključno na e-naslov info@neo.si in se ne hranijo v podatkovni bazi spletne strani.

Na strani za registracijo domen pod vrhnjo domeno .si uporabljamo obrazec, v katerega lahko obiskovalci vpisujejo osebne podatke v primeru zahtevka za registracijo domene. V tem primeru se podatki pošljejo na e-naslov domene@neo.si, posredujemo pa jih tudi registru register.si, za katerega hkrati z našo velja tudi njegova izjava o zasebnosti, objavljena na naslovu: https://www.register.si/izjava-o-zasebnosti/.

Obdelava vaših osebnih podatkov je potrebna za zagotavljanje skladnosti z našimi pravnimi obveznostmi, ki jih imamo kot ponudnik/posrednik storitev ali kot pogodbeni upravljavec, saj v vašem imenu in za vas registriramo domeno pri določenem registru vrhnje domene ali prek našega poslovnega partnerja, ki opravi registracijo pri določenem registru ali posredniku.

Vaših osebnih podatkov nikdar nikomur ne prodamo.

Ob posredovanju vaših osebnih podatkov si prizadevamo prejemnike poučiti, kadar je to mogoče, da vaše osebne podatke obdelajo po naših navodilih.

PIŠKOTKI

Zaradi boljše uporabniške izkušnje uporabljamo piškotke, ki si zapomnijo vaš obisk, vendar se podatek o tem, čigav je piškotek, ne vodi. Gre torej za anonimno rabo. Piškotki so uporabljeni izključno za to, da si zapomnijo uporabnikove nastavitve na strani in posledično omogočijo bolj prijazno delovanje strani. Več o piškotkih najdete tukaj.

ZUNANJI SERVISI

Na strani je uporabljen Google Zemljevid, ki prikazuje lokacijo naših poslovnih prostorov. Z uporabo tega zemljevida se strinjate z njihovimi pogoji.

HRANJENJE PODATKOV

Podatki, ki jih obiskovalec pošlje preko obrazca na spletni strani, se ne hranijo v podatkovni bazi. Podatki se pošljejo na email naslov info@neo.si in se po obdelavi oz. najkasneje v roku 30 dni izbrišejo iz seznama sporočil.

Podatki, ki jih obiskovalec pošlje preko spletne strani za registracijo domen pod vrhnjo domeno .si se hranijo v podatkovni bazi registra register.si.

Vaše osebne podatke hranimo le toliko časa, kolikor je potrebno za namene, za katere se osebni podatki obdelujejo. To obdobje hrambe se razlikuje glede na vrsto osebnih podatkov, ki se obdelujejo, namen obdelave in druge dejavnike.

Osebnih podatkov posameznikov zunaj obsega pogodbe ne zbiramo.

Osebne podatki o vas kot imetniku domenskega imena nekateri registri hranijo deset (10) let po tem, ko niso več pomembni.

Osebni podatki o vas kot našem naročniku se hranijo dokler so pomembni oziroma do vaše zahteve za izbris, če je izbris mogoč.

Na vašo zahtevo glede podatkov, ki se nanašajo na vas, vam bomo omogočili dostop do osebnih podatkov in popravek ali izbris osebnih podatkov ali omejitev obdelave v zvezi z njimi ter pravico do ugovora obdelavi in pravico do prenosljivosti podatkov. Te pravice lahko uveljavljate tako, da pošljete zahtevek na info@neo.si.